rakas

Runoilija breathing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakastan sinua,niinkuin lapsi rakastaa lämmintä kesätuulta hiuksissaan.

rakastan sinua,niinkuin väsynyt vanhus rakastaa nuoruus muistojaan.

rakastan sinua,niinkuin taiteilija rakastaa siveltimiään.

rakastan sinua, niinkuin sokea rakastaa kevään tuoksua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin ihana ja suloinen runo!
Hyvää syntymäpäivää :)

 

Käyttäjän kaikki runot