Minä

Runoilija breathing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö Sinä ollenkaan
miltä minusta tuntuu

Minähän olen jälleen kerran se paholainen
tässä

Sieluni repii itsensä miljooniksi sirpaleiksi, mutta se antaa anteeksi

Tiedän tekeväni väärin, mutta minä haluan sitä, niin paljon

Pettäminen on itsensä teurastamista, silti se saa minut tuntemaan itseni eläväksi

En ole pahoillani, että annoin sinun pudota

Kerrankin ajattelin vain itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika surullinen :S Hyvä silti :)

 

Käyttäjän kaikki runot