elämänhaluniko

Runoilija breathing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

makasin taas päivän sängyssäni

mutta oikeasti olin jossain muualla

mietin vain,ja mietin lisää,

sinua.

Niin hirveän monta ihmistä,

jotka ovat halunneet koskettaa sisintäni

minä olen työntänyt pois.

Olen sanonut etten välitä, etten halua, tahdo, jaksa heitä.

inhoan itseäni maailman jokaisena minuuttina

jos minä sinusta irrotan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi..kaunista,koskettavaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot