hyvästi...sitten

Runoilija breathing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olo on vähän itkuinen,sisältä sumuinen.

jotenkin vähän haluton,väsynyt

mutta

niinhän se on,että en voi ketään pakottaa,minua rakastamaan

vaikka itsestäni tuntuisikin kuinka pahalta tahansa.

ja vaikka tiedän senkin

että nuorihan minä olen.

vielä monet kerrat tulen olemaan umpi rakastunut,

ja onnellinen

ehkä juuri sinun kanssasi,ehkä jonkun muun

nyt vain sattui,

elämä on kolhuja täynnä,

hyvä niin,

sillä muuten en näkisi onnea

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot