epätoivon kipinää

Runoilija breathing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi tunteet eivät saa olla suuria?
vaan niiden pitää olla pienen pieniä. huomaamattomia.
alussa ei saa olla liian tosisaan tai se toinen pelästyy ja juoksee pois, kauas pois.

MIKSI MINÄ EN TIEDÄ MITÄ SINÄ HALUAT.

Voi, nyt taidan tietää miltä tuntuu olla hulluudenpartaalla ja samalla leikkiä olevansa viileä ja hillitty.

Josset sinä haluakkaan minua sitten oikeasti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä runosta, tunteikas, ajatusta herättävä.

todella hieno runo!

mielenkiintoinen

 

Käyttäjän kaikki runot