minä(kö) ?

Runoilija breathing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

väsyttää

yksinhän me täällä oikeastaan ollaan

tarve hyväksytyksi

sellaisenaan kuin on

En haluaisi olla tälläinen

en edes tiedä olenko minä,

se itkun uninen tyttö

jossain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot