Kynsien jälkiä kämmenissä

Runoilija PersonaNonGrata

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2015 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viikon 43/10 runoilija yhdessä Aippun kanssa (jaettu sija)

Typojen ruhtinaskunta. Tervetuloa!
 

Vihreä sydän
pumppaa myrkkyä
levittää katkeruutta, kateutta
pitkin suonia, muuttaa lihan koneistokseen
koston välineeksi
valjastaa aivot, pakkomielteillä täyttää

väkivalta syntyy tukahdetuista tunteista
jotka eivät enää siedä vaieta

karkaa käsistä
hallinta, minuus
ei enää ihminen
itseään tunnista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot