Vuoden ensimmäinen

Runoilija PersonaNonGrata

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2015 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viikon 43/10 runoilija yhdessä Aippun kanssa (jaettu sija)

Typojen ruhtinaskunta. Tervetuloa!
 

Joskus sataa, tuulee
tai paistaa
sellaisia päiviä
jolloin olisi parempi piilottaa
sekä veitset että sulhaset

kun ei tiedä
mitä se hulluus
tällä kertaa keksii

Epätavanomaisella rutiinilenkillä
liikennemerkit alkavat puhutella minua
niillä on asiaa
Minulla on missio!

Pää täyttyy
vanhoista opeista

ottaako ne, kaikki käyttöön

Nyt olisi

korkea aika
soittaa yksykskakkoseen

Mutta minä olen muuttanut
maailman toiselle laidalle
yritä nyt sieltä soittaa
radiopuhelimella suomeen

ei riitä signaali
ei

minä haluan

sekä tehdä
että olla

taidetta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno runo. Alusta loppuun asti kielipeliä oletetun ja vieraan, läheisen ja kaukaisen vuorovaikutuksilla. Upea lopetus

Hienos viet tekstiä eteen päin. Kovasti pidän

 

Käyttäjän kaikki runot