Pelin nimi

Runoilija PersonaNonGrata

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2015 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viikon 43/10 runoilija yhdessä Aippun kanssa (jaettu sija)

Typojen ruhtinaskunta. Tervetuloa!
 

Miten voi
pelata korttinsa
niin huonosti että on
siinä pisteessä

ei pakopaikkaa
ei vaihtoehtoja
ei piilopaikkaa

Jäädä siihen
valokeilaan
odottamaan iskua

lopulta se aina tulee

mutta

pahinta on odottaa
silmät kiinni
kädet selän takana

pahinta on
pidättää henkeään
tietämättä milloin
on turvallista hengittää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot