Kun on niin vähän

Runoilija PersonaNonGrata

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2015 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viikon 43/10 runoilija yhdessä Aippun kanssa (jaettu sija)

Typojen ruhtinaskunta. Tervetuloa!
 

Väsyy yrittämiseen
epätoivo sisältää sen raskaimman
toivon
ei jaksaisi kantaa
edes itseään

hengittäminen käy ahtaaksi
tila kapenee ja
on parasta
vähentää
itseään
kin

Kontrolli on otettava
sieltä mistä kiinni saa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omia fiiliksiä on vaarallisen helppo peilata tuohon. Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot