Roudan kruunaama

Runoilija PersonaNonGrata

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2015 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viikon 43/10 runoilija yhdessä Aippun kanssa (jaettu sija)

Typojen ruhtinaskunta. Tervetuloa!
 

Hän ei tahtonut olla
kuten silloin ennen

tunteva, oikea, elollinen
oli sattunut niin paljon
ettei kestänyt

Kun toivoo jotain
oikein hartaasti
kohdistaa rukouksensa
oikealle tähdelle
sille lentävälle

Sinä yönä
laskeutui pakkanen
levisi rinnastaan verenä suonissa

Kun nousi uuteen aamuun
oli hän toiveidensa kaltainen

On hän nyt jäätä
oman elämänsä
lumikuningatar
mutta ilman taikoja


Kun toivoo jotain
oikein hartaasti
kohdistaa rukouksensa
oikealle tähdelle
sille lentävälle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot