Kiiltokuva

Runoilija PersonaNonGrata

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2015 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viikon 43/10 runoilija yhdessä Aippun kanssa (jaettu sija)

Typojen ruhtinaskunta. Tervetuloa!
 

Minä olen hymyillyt itseni
terveiden kirjoihin

keväällä tulee valo
syksyllä se lähtee
eikä kumpikaan
minun sisäistä mertani liikuta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo...haikeakin...tai sitten luulen vaan niin.

 

Käyttäjän kaikki runot