KEVÄINEN IKÄVÄ

Runoilija RAR

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähemmäs aurinkoa
 

Kuuletko aurinko ikäväni, kuuletko laululta lintujen,
turhaan etsinkö ystävääni, loisteelta kirkkaiden tähtien.
Yksinkö kulkea täällä saan, joukossa iloisten ihmisten,
haarhaako haaveeni onnesta vain, oi kuu se mulle kerrohan

Yö synkkänä painaa mun rinnassain, vain ikävän itkua kuulen,
se untako vain, tai unelmaa, kun lämpösi vierelläin tunnen.
Myös joukossa kulkea nauraen voin, silti sydämmein hiljaa itkee,
se odottaa lämpöä kohdalleen, joka kylmyyden sisältäin kitkee.

Oi loista aamuinen aurinko, onnen lämpö minulle laita,
kuin myrsky isonkin petäjän, yksinäisyys sisältäin taita.
Anna löytää lämpöä polultain, vaikka kulkisin vetten päällä,
ettei peittäisi rakkautta sisälläin, yksinäisyys, paksulla jäällä.

Selite: 
Nooh kipee käsi valvottaa, se mielen alemmas painaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt heitit kyllä semmosen että nessua kuluu.
Kyl tuo ikävä on silti pahempi ku kipee käsi.Ja kumpika ei tai parantua lopullisesti.
Tää on....siis tää on ...hieno.Ottaa syvältä.

Haikeansuloinen runo rakkaasta, jota odottaa! Kurjaa kun on kipeä eikä saa nukuttua, omakohtaisia kokemuksia on yllinkyllin! Hyvää vappua!

 

Käyttäjän kaikki runot