Lupaus

Runoilija RAR

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähemmäs aurinkoa
 

Nyt taas alan, minä lupaan paljastaa salan.
Kirjoitan aatokset, tunteet.
Kerron haaveet, toiveet ja ............
Enpä siltikään kaikkea.

Selite: 
Kunhan lupailen ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiinnolla jään odottamaan.

No jopas on paluuta odoteltukin :)
Jätä ny siltiki jottai kertomati.

Jatkoa odotellen.

Mielenkiinnolla jään odottamaan.

No jopas on paluuta odoteltukin :)
Jätä ny siltiki jottai kertomati.

Jatkoa odotellen.

 

Käyttäjän kaikki runot