Onnellinen aamu

Runoilija RAR

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähemmäs aurinkoa
 

Onnellinen aamu

Aamulla auringon noustessa, lempeä harrastin hetken,
kanssasi silloin kulkea sain, sen ihanan,kiihkeän, retken.
ei ole sanoja kertomaan,ei sävelet laulujen riitä,
kuvaamaan tunnetta sydämmen, kertomaan onnesta siitä.

Kohti päivän töitäni kuljen taas, ei vaikeutta vastaani saavu,
kun mieleni onnella täyttä vaan, tuo ihmeinen ihana aamu,
sun lämpösi tuntuu mun käsissäin,mun huulet, sun huulesi maistaa,
niin hyvä on oloni jälleen näin, ja aurinko kirkkaana loistaa.

Selite: 
kauan sitten tunsin sen
Kategoria: 
 

Kommentit

mietin vain olenko koskaan kokenyt tälläistä aamua, olen tainut, siitä on vain pitkä aika tai en nyt tähän hätään muista, on muuta kivaa tapahtunut.

Kaunis sointuva rakkausruno.

*huih* Huikeeta.
Mikäpäs sen mukavampi tapa alkaa työpäivä.
Anti tul lissää vaa.

Aivan ihana!

Runoissasi on aivan mahtava rytmi, mie tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot