Hauko henkeäsi / Aggressio

Runoilija Elias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosia myöhemmin.
 

Tahtoisin vain oksentaa niin keuhkoni kuin sydämeni aivoni nöyryyteni empatiani ulos.
Henkinen oksetus ottaa lujempaan kuin fyysinen.

Kuinka kovasti itseään saa vihata, ilman että se on naurettavaa.

Ajatus lähteä haastamaan riitaa vieraille humalaisille miehille on yllättävän kiehtova.
Nenän murtuminen voisi viihdyttää jonkin aikaa,
ettei vain tarvitsisi ajatella mikä on oikeasti vialla.

Ja sehän olisi vielä kaiken lisäksi mediaseksikäskin.

Haluaisin sanoa sinulle tyttö taas hei mitä sinulle kuuluu olen ikävöinyt sinua yllättävän paljon viime aikoina.

Minulla ei oikeastaan olisi lupaa käyttäytyä rumasti.

Voisinpa näyttää siltä, mitä sisältä olen.
Oikeastihan olen pitkä, ylpeä ja ilkeä ämmä,
joka ei kehtaa kuitenkaan ottaa jos ei saa.
Raateluhampainen epäkuollut.

Ihmiset tulevat taputtamaan päätäni,
kun näytän säikähtäneeltä lampaalta.

Selite: 
Silkkaa säälittävää sähinää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot