Voiko yksipuolista tunnesidettä kutsua ystävyydeksi?

Runoilija Elias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosia myöhemmin.
 

Nautin yllättävän paljon siitä,
että ystäväni eivät tiedä pussaanko vai lyönkö
tullessani lähelle.
Kavahtavat joka tapauksessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hahahaa
hauska, jotenkin hyvin ironinenkin
jotain vinksahtanutta tässä on ja juuri siitä pidän

Haha, loisto!

 

Käyttäjän kaikki runot