Pyykkipojat eivät ole koskaan kannatelleet ilmaa.

Runoilija Elias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosia myöhemmin.
 

Ovatko ne ainoastaan tyttöjen harakanvarpaita,
nosta minut syliisi kiukutellessani.

Ilmaan ripustettuja kysymyksiä on vaikea lukea.

Selän kääntäminen on selän kääntäminen
eikä aneleva pyyntö edes yhdelle hellälle kosketukselle.

Suorasanaisuus vain hävettäisi,
mutta kun ei toinen ymmärrä että ilman peittoa paleltaa.

Aamulla lumikin oli kananlihalla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain äärettömän vahvaa, osuvaa. Hienoja sanoja ja tunnelmia olet tähän saanut ladattua. Tykkään paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot