Itsepetoksesta, osa 2.

Runoilija Elias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosia myöhemmin.
 

Joka kerta sanoessani rakastavani sinua,
tunnen painavani kasvoni akkunesteeseen.
Minä sentään edes yritän hymyillä kauniisti päälle.
Haluaisin vain sinulla kaiken olevan hyvin,
mutta en minä halunnut olla kenenkään koko maailma.
Isi rakastaa tytärtään ja käskee hankkia pitkätukkajeejeen
tutun, turvallisen ja rakastavan miehen sijalle.
Isi on viisas mies ja isi tietää mitä tytär oikeasti tarvitsee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo! miksi sanoa jotain mitä ei tarkoita? valehtelu satuttaa loppupelissä enemmän:/

hyvä runo! miksi sanoa jotain mitä ei tarkoita? valehtelu satuttaa loppupelissä enemmän:/

 

Käyttäjän kaikki runot