Tyyntä ennen myrskyä.

Runoilija Kahlehdittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2006
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä ja nyt.
 

Puuta mekin koputellen
poluillamme kuljeksien
Kammoten mutkia, oikkuja,
kohtalon konnankoukkuja.

Mitä lie meidän varalle,
varattu kahdelle aralle?
pitkään pelkkää peilikirkkautta
tyynen pehmeää ensirakkautta

Niinhän ne sanovat, että
myrskyn silmässä hetken verran

on vallan mukavaa olla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot