365

Runoilija Kahlehdittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2006
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä ja nyt.
 

Kolmenasatanakuutenakymmenenäviitenä
päivänä vuodessa, minä sinua rakastan

kuin elämää.

Selite: 
Joka neljäs vuosi yhtenä enemmän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot