Saanko jäädä yöksi?

Runoilija Kahlehdittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2006
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä ja nyt.
 

Lapsia kaksi, toisiinsa takertuen,
toinen toistaan hädin tuskin tuntien
Kartalta etsii kadonneita pisteitä,
nyt kyllä ollaan, tyttöseni, eksyksissä

Jos parempi puuttuu niin huonompi kelpaa,
et sinä ole minulle se yksi, tästä yhtä mieltä
(mutta shh niin voi sulkea silmät ja luulla muuta)
Kun faktat tiedostetaan ei kumpikaan jää
kalliolle, nallin lailla, itkua vääntämään

Aamulla kohtaavat katseet vain vahingon kautta
illan tullen tuttu päätös - ei koskaan enää -
taas menneen talven lumia, sinäikävän iskettyä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi, onpa ihana, surullinen, katkerakin hieman. Todenmakuinen.

Hieno runo - tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot