~ Pieni ihminen ~

Runoilija ooku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni ihmisen alku sisälläni,
kasvaa ja vahvistuu.

Kasvaa ja vahvistuu,
kunnes on aika siirtyä tänne meidän keskelle.

Pieni ihminen, niin vailla äidin ja isän syliä,
lämpöä ja rakkautta.

Pieni ihminen kasvaa ja vahvistuu,
hän valmistautuu elämän koettelemuksiin.

Pieni lapsi niin tietämätön, katsoo suurin silmin maailmaa sanoen maailman olevan hyvä.

Pieni ihminen ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan,
päivä kerrallaan.

Rakastamalla toinen toistamme <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot