Lapseni

Runoilija ooku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä, rakas oma lapseni.
Katson minuun, hymyilet.
Olet suuri onneni,
niin rakas, oma lapseni.

Katson minuun, hymyilet.
Tartut käteeni, luottaen.
Hiljaa jokellellen juttelet,
salakielellä kertoen.

Ajattelen monesti:
niin pieni olet, avuton.
Hoidan sua hellästi,
äidinrakkaus niin suurta on.

Sinä, rakas oma lapseni
Tahdon olla turvasi
Olet suuri onneni,
Sinä, rakas lapseni.

Selite: 
Rakkaalle vauvalleni 2.1.2013 <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot