Unta ennen

Runoilija ooku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Illan tullen käperryn peittoni alle,
kainaloosi.

Painan silmäni kiinni ja vielä yksi suudelma,
huulillesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen!

 

Käyttäjän kaikki runot