Yhdessä

Runoilija ooku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ollaan yhdessä matkaa jo kuljettu,
monta vaihetta matkalla koettu.
On tullut päiviä vaikeita,
on ollut hetkiä ankeita.
On rakkaus tiellämme kukoistanut,
toisen pienestä eleestä monesti ilahtunut.
On monet naurut naurettu,
monet itkut itketty.
On toistemme mieltä loukattu,
aina on anteeksi annettu.
On välillä toista osannut yllättää,
kertonut monesti kuinka paljon välittää.
Rakkaus joskus unohtuu,
kun jostain asiasta oikein tuohtuu.
Kun yhteys yhteinen saavutetaan,
kohta vanhalle vihalle jo nauretaan.

Selite: 
Tuli tässä vaan tällanen mieleen ku on tuon rakkaan aviomiehen kans jo ollu naimisissa jonku aikaa :) <3 Vuoristorataa, mutta sehän on pääasia että kyydissä pysyy :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot