Elämän polkua kuljetaan

Runoilija ooku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämän polkua yhdessä kuljetaan,
kivistä ja kapeaa.
Välillä toistemme olkaan nojataan,
väsyneitä ollaan jatkamaan.
Mietitään mennyttä elämää,
ihanaa ja kipeää.
Nauretaan ja nautitaan,
itketään ja suretaan.
Käsi kädessä matkaa jatketaan,
yhdessä nämä vaiheet kestetään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot