Elämän vaikeita asioita

Runoilija ooku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten toisen tuska koskettaa niin paljon?

Miten minusta tuntuu että toisille annetaan enemmän taakkoja kuin he jaksavat kantaa?

Miten joskus tuntuu siltä etten vain osaa lähestyä oikein?

Miten joskus tuntuu, että elämä on aivan liian haastavaa?

Tiedän että kysyn siksi koska olen ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan.
Juuri siksi kysyt; olet ihminen.
Ajatteleva ihminen.
On olioita, jotka kulkevat läpi elämänsä kyseenalaistamatta mitään, voi suru heitä!
Sillä; on parempi että tuntee/pohtii yms kuin että menee eteenpäin kuin kone.

Vaikeita, kipeitä kysymyksiä :/ mutta silti, hienoa pohdintaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot