Ihan pienesti, eikä kukaan näe

Runoilija 293221d6cf0d18cbf0e44c3d405231db

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.9.2018 2:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täydellisyyden rippeistä koostuu epätäydellisyys.
 

Rrakastan naamailla pimeässä
ilman, ettei kukaan näe.

Kirjoitan runoja salaa
ei niitä kukaan näe.

Otan itsestäni posetuskuvia
ihan pieniä.
eikä niitä kukaan näe.

Pidän huppua päässä ja angstaan
ihan pienesti vaan ¨
ettei kukaan näe.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli loistava! Haha

Heh, hauska runo! :D

 

Käyttäjän kaikki runot