Aamiainen kahdelle

Runoilija 293221d6cf0d18cbf0e44c3d405231db

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.9.2018 2:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täydellisyyden rippeistä koostuu epätäydellisyys.
 

Katan aamiaisen kahdelle
keitän kahvit myös.
Sitä toista ei ole ikinä ollutkaan
olisi vain joku jota rakastaa.

Haluaisin nukahtaa viereen
tuntea lämmön hiipivän ytimiini.
Ilman aikeita suuremmasta
ehkä muutama suudelma.

Viereeni jonkun joka kuuntelee
jakaa askelensa kanssani.
Niinkuin paras ystävä
samassa vuoteessa.

Selite: 
t. radio novan yöllinen soittolista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot