Nimetön

Runoilija 293221d6cf0d18cbf0e44c3d405231db

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.9.2018 2:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täydellisyyden rippeistä koostuu epätäydellisyys.
 

Sinä jätit taas tulematta
et viitsinyt edes ilmoittaa.

Odotin autossa viisikymmentä minuuttia
Levy ehti soimaan loppuun autoradiossa.

Putron levy vaihtui soittimeen
älä sammu aurinko, vaikka pilvessä se on ollu jo puoli päivää.

Edelleen minä odotan,
opiskelijavalo vilkuttaa edelleen, pitäisi varmaan tankata.

Koitin sinulle soittaa
molemmilla kerroilla tuuttasit varattua.

Otan vesikulauksen, jos toisenkin.
Mut et oo tullut vieläkään.

Puhut varmaan kulttuurista

Selite: 
Satunnaista mielentuotosta iltayön hämärässä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot