Tasan kello...

Runoilija 293221d6cf0d18cbf0e44c3d405231db

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.9.2018 2:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täydellisyyden rippeistä koostuu epätäydellisyys.
 

Tasan kello 22.22
niinhän me sovittiin.
Tasan kello 22.22
Niinhän me luvattiin
itkettiin
ja huudettiin.

Toisillemme silkasta raivosta
silkasta vainoharhaisuudesta
Pienestä pettämisestä
suuresta valeesta.

Tasan kello 23.23
niinhän me sovittiin
Tasan kello 23.23
niinhän me luvattiin
että lähtisit viimein helvettiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot