Salainen, tiedetty, tunnettu

Runoilija 293221d6cf0d18cbf0e44c3d405231db

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.9.2018 2:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täydellisyyden rippeistä koostuu epätäydellisyys.
 
 Sun huulet mun omillani
tunnen mun maailmani täydellisyyden.
Sun kätes mun niskalla
tunnen sun läheisyyden.
Vain me kaksi
rautatieaseman tunnelissa.
Pääsisinkö vierees nukkumaan
olisi edes hetken turvallista.
Vain tämä yö
ja seuraava.
Ei muiden tarvitse tietää
vaikka he tietävät jo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

Ihana :) Onnentäyteinen :)

 

Käyttäjän kaikki runot