Oikean naisen metsästystä

Runoilija 293221d6cf0d18cbf0e44c3d405231db

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.9.2018 2:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täydellisyyden rippeistä koostuu epätäydellisyys.
 

Omassa pienessä nurkassani
polttelen tupakkia yksinäni.

Pimeänä taivas
vaikka on kesäkuu.

Edes kuu ei paista
saati muu.

Järki säteilee laittomasti
voi vittu, miksei mulla koskaan käy flaksi.

Sekin muija jätti mut sanattomaksi
tosin, sitä kyyditsikin miekkataksi.

En mä naisia osaa valita oikeita
kaikki ovat olleet juoppoja tai narkkareita.

Ehkä tää elämä tästä kohenee
kun saa oikeen naisen vierelleen.

Selite: 
Järki on säteillyt jälleen kerran. Voisin tosin hillitä sitä, mitä tänne laittaisin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot