Nimetön

Runoilija Bad-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja Itsekäs :p
 

Miksi puhut niin kauniisti minulle,
miksi pidät niin hellästi kiinni minusta,
onko tämä totta kun kerrot minulle,
kuinka rakastatkaan minua,
minäkin rakastan sinua,
mutten osaakkaan kuvitella enään,
elämää ilman sinua kultani! <3

Selite: 
...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot