Nimetön

Runoilija Bad-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja Itsekäs :p
 

Tänään tajusin tärkeän asian,
ilman jotain ihmistä emme olisi tässä,
ilman sinua taas tekisin kaikkea tyhmää,
en voisi olla oma itseni enään,
olisin muuttunut,
olisin lastenkodissa,
tuhonnut itseni kokonaan,
minulla on paljon asioita,
joita tekisi mieli tehdä,
mutta en halua enkä tahdo,
kun minulla on sinut nyt!!

Selite: 
jotain tylsyyksiä... :D
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot