Nimetön

Runoilija Bad-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja Itsekäs :p
 

Katson taivaalle ja huomaan sen olevan tyhjä,
ei kuuta,
ei tähtiä,
eikä sinua,
odotin sinua sillalla,
katsoin lampeen ja näin vain itseni,
olen samassa paikassa samaan aikaan,
huomaan sinut siinä,
tulen vierellesi,
otan kädestäsi kiinni ja toivon ettet koskaan katoaisi,
katson uudestaan taivaalle ja huomaan tähdillä muodostetun tekstin:
"Ikuisesti sinun rakkaani!"<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot