Nimetön

Runoilija Bad-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja Itsekäs :p
 

Vielä muistan sen ihanan aamun,
kun saatoit minut töihin,
se oli unelmien täyttymys,
kun kysyit sen kysymyksen,
olin onnessani ja hieman hämilläni,
mutta kuitenkin niin iloinen,
pyörit ajatuksissani sen päivän
ja sen jälkeenkin,
sinä olet todellakin se jota tarvitsen! <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot