bad memories.

Runoilija Bad-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja Itsekäs :p
 

Kuljen kaduilla,
tiedottomana,
ilman mittän päämäärää.
Etsien sitä oikeaa tietä,
kauas pois tästä tuskasta.
En tahtoisi enää kärsiä ja pelätä,
ja muistaa niitä hirveitä,
kamalia ja pelottavia asioita menneisyydestä.
Muistot kalvavat sisintäni,
tuottaen tuskaa,
ja repien arpeni auki,
jotta voisin olla haavoittuvaisempi.
Pelkään kokevani kaikki uudelleen ja uudelleen.
Äitiä minulla ei koskaan ollutkaan,
vaan olin itse itselleni äiti.
Otin lapsena suuren vastuun
ja nyt tahtoisin päästää siitä irti.
Päästää kaikki paha pois sielustani
ja jatkaa omaa elämääni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niiin tuttu tunne :/ täälläki ikävä entistä :( ku oiski aikakone ja pääsis takas.. mut jotkut asiat ei ikinä muutu (; <3

 

Käyttäjän kaikki runot