..sinä olet

Runoilija NekkuKeijunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..kun oppii rakastamaan, oppii myös kuinka vaikeaa se on..
 

Olet kengännauha,
jonka solmin..

Olet jokainen kynä,
jolla kirjoitan..

Olet pehmeä tyynyni,
johon väsyneenä painan pääni..

Olet unelma,
josta olen haaveillut..

Olet minun,
Minä Rakastan Sinua..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Muistan kirjoittaneeni jotakin vastaavaa joskus nuorena kouluvihkooni.
Ihana !

Kaunis runo

Rakastan tätä sanomaa <3
Aivan ihana <3
Liian kaunista minulle luettavaksi <3
Suosikki >>>

suloisen kaunis runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot