..aina ja ikuisesti

Runoilija NekkuKeijunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..kun oppii rakastamaan, oppii myös kuinka vaikeaa se on..
 

..Lupasit ollaan yhdessä aina,
eikä erota koskaan. Luotin sun
sanaan ja haaveilin ihanasta elämästä..

..Teit sen mulle taas, särjit mun sydämen.
Pahimmalla mahdollisella tavalla.
Silti rakastan sua Aina Ja Ikuisesti <3

Selite: 
..sattuu.. :´(
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo tämä

 

Käyttäjän kaikki runot