..ajatus

Runoilija NekkuKeijunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..kun oppii rakastamaan, oppii myös kuinka vaikeaa se on..
 

Kylmä loppukesän tuuli
piiskaa kasvojani..
Ainoa mieltä lämmitävä ajatus
on hymystäsi ja sinun turvallisesta sylistä..

Olen etsinyt sinua kauan,
vaan en löydä..
Olet jossain kaukana,
missä olet?

Ajatuksistani sinut löydän,
niinkuin aina.
En halua enää ajatella..
Sydämeni tarvitsee muutakin.

..Tule ja tee minut onnelliseksi..

Selite: 
..mutta et tule..
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja nyt on jo loppusyksy. Kenties talvi, muttei sydäntalvi. Ajatteluun tarvitaan luovaa taukoa, myönnetään. Pidin. Siis runosta..

kaunis runo!

Jostain luin,
että ajaukset ovat eläviä.
Eli kun toistuvasti, ja voimakkaasti ajattelee jotain,
tulee päivä, jolloin toive toteutuu.

Koskettava runo.
 

Käyttäjän kaikki runot