..Näkymätön

Runoilija NekkuKeijunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..kun oppii rakastamaan, oppii myös kuinka vaikeaa se on..
 

Kun painaudun vasten sinua
ja tunnen sydämenlyöntisi,
unohdan kaiken muun..

Kun otat minut syliisi
ja huulesi koskettavat omiani,
ihoani kihelmöi..

Kun luot minuun Sen tietyn katseen,
polveni tutisevat ja
tekisin mitä vain vuoksesi..

Mutta tieto siitä, että olen sinulle
vain ilmaa ja näkymätön,
repii sydämeni kappaleiksi..

Selite: 
..Kaikista ihanista hetkistä huolimatta! :(
Kategoria: 
 

Kommentit

Uh, tätä on joutunut itse kukin kestämään enemmän kuin tarpeeksi...
Mutta aika latteasti olet noinkin suuria tunteita onnistunut ilmaisemaan, miten teet sen?

Onko tämä runoa vai melodramaattista proosaa? Mieti.
Ja korjaa herran tähden nuo kahden pisteen parit säkeistöjen lopuissa kolmikoiksi, jos et muusta syystä niin kauniin suomen kielen tähden...

Näkymättömänä ja merkityksettömänä ei ole ollenkaan mukavaa olla! ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

niin kaunis ja haikea tarina yksipuolisen rakkauden tunteesta.

Riipaisevan koskettava ja kaunis teksti. I like it :)

 

Käyttäjän kaikki runot