..lankakerä

Runoilija NekkuKeijunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..kun oppii rakastamaan, oppii myös kuinka vaikeaa se on..
 

Vertaan elämääni, sotkeutuneeseen lankakerään.

Metri metriltä sitä selvitän,
en ole vielä edes puolivälissä.

Solmuja on matkan varrella ollut jo paljon.

Ne ovat olleet vastoinkäymisiä,
niiden avaaminen on ollut rankkaa ja vaikeaa..

Olen selviytynyt!

Solmuja tulee vielä,
sehän on selvää.

Mutta nyt kun sinä olet avaamassa niitä kanssani
saamme suuremmankin solmun auki.

Yhdessä saamme sotkuisen lankakerän selvitettyä, rakas..

Selite: 
voi voi..
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on kuin minun elämääni(osittain),
hyvä runo.

Vastoinkäymiset kasvattavat suomalaista sisua. Tulemme vahvemmiksi ja varmemmiksi.

 

Käyttäjän kaikki runot