Elämän kosketuksia

Runoilija Azureus

mies
Julkaistu:
19
Liittynyt: 9.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.2.2024 14:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.4.1970

Hetki kerrallaan läpi elämän päivien... joskus aurinko paistaa takaa seepianväristen pilvien, arjen harmaat kivet halkaisten.
 

Niin moni asia lävitseni käy,
jättämättä mitään sisälleni,
unohtuen mielen hangen alle.

Niiden kosketus ei sydämeeni näy,
antamatta merkkiä sielulleni,
kadoten tuulten mukana maailmalle.

Yhden tunteen sisääni ankkuroin,
vahvoin köysin sydämeeni,
elämän energiaksi talletin.
Rakkauden ihmeen koin,
päästin sydämen lähelleni,
sykkeelläni sitä kosketin.

Elämäni näin uusin silmin,
sinun kanssasi koin sen,
auringonsäteet kehyksinämme.
Käsi kädessä aamuin illoin,
vaikka päivä oli sateinen,
pisarat pehmeät ympärillämme.

Uusi päivä jälleen saapui,
hän jäi viereeni nukkumaan,
aamun kasteiseen tunnelmaan.
Yöllinen hehku takassa hiipui,
sisäinen tulemme roihusi,
mikään sitä ei saanut sammumaan.

Selite: 
Aika kultaa muistot...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastuneen miehen upeaa tekstiä. Tuollaisia tunteita, kun joskus vielä kokisi.. *huokaan*
Paljon onnea syntymäpäivänä!

Kaunis,kaunis runo. Tykkään kerronnasta, joka menee hienosti eteenpäin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot