Sammuta mun janoa

Runoilija tuittuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 29.10.2021 16:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.9.1989

Sanoja suoraan sydämestä
 

Mitä merkitsen sulle?
Mitä merkitset mulle?
Näitä pimeässä miettien
kaipaan sua vierelleni.
Hiljaa toivon,
että ymmärtäisit miksi
sieluni huutaa sun nimeäsi.

Tahdon olla sun enkeli.
Tahdon olla se, joka kuin taivaasta
tiellesi tipahti.
Tahdon olla se, joka sädekehän sai
kun on niin ihanaa olla kanssani.

Näen toisten syvän lempeän katseen.
Tahdon, että näkisin sustakin sellaisen.
Näen miten toisilla hyvin menee.
Näen heidän hellivän toisiaan,
vaikka eivät toisiaan tunnekaan
kuin ehkä pintaraapaisulta vaan.

Tahdon olla kanssasi silloinkin
kun et minua nää.
Se mitä tästä tulee, sitä yhdessä katsotaan,

vaikka ei tulisikaan
vuosisadan rakkaustarinaa

Tahdon antaa sulle kaikkeni,
mutta tahdon saada jotain vastalahjaksi.
Tahdon joka hetken kanssasi elää
kuin olisi se viimeistä päivää.

Onnellinen on se, joka täysillä elää.
Onnellinen on se, joka uskaltaa.
Vaikka tämä hetken kestäisi vaan,
olisi se hetki kultaakin parempaa.

Tahdon liekeissä palaa.
Tahdon, että jalkani putoaa
kun sinut nään.
Tahdon, että tunnet samaa.
Tahdon, että sammutat mun janoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot