Saga

Runoilija tuittuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 29.10.2021 16:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.9.1989

Sanoja suoraan sydämestä
 

Katse valppaana, olemus uljaana,
seuraat mistä tuo auto tulee,
minne käy matka sen.

Jäät nuuhkimaan lyhtypylvästä,
kuka Musti kävikään tässä.
Saat uuden vainun ja
kävelyretki jatkuu.

Niin kauan kuin häntääsi heilutat,
niin kauan kuin jaloillasi tallustat,
oot vielä mun, hetken vielä mun.

Niin kauan kuin ruoka sulle maistuu,
monet päivät sulla vielä vaihtuu.
oot vielä mun, oot hetken vielä mun.

On taakse jäänyttä elämää enemmän
kuin määränpäätä edessä.
Mukaan mahtuu monet kuviot,
monet maisemanvaihdot ja
suuret suosiot.

Paljon siihen mahtuu,
iloa, surua ja jokapäiväistä lorua.
Ei sitä pysty millään mittaamaan,
kuinka tärkee sä kullekin olet ollutkaan.

Joku lausui tänään törkeyksiä,
jos olisit kuullut, olisit purrut sä sitä.
Ei kenenkään tarvi tulla sanomaan,
milloin on aika luovuttaa.

Mä tiedän, mä näen sen sun silmistä,
milloin lanka palaa loppuun,
milloin tulee päivä sun elonkorjuun.

Niin kauan kuin mä nään, että elämästä nautit,
innostut ihmisistä, uusista ilmiöistä.
Niin kauan kuin mä nään, että katseesi loistaa,
on jokainen päivä mulle parempi toinen toistaan.

Mut vääjäämättä se tulee, se hetki jolloin suree,
mennyttä ystävää, enemmän kuin pystyy ymmärtää.

On meillä ollut pitkä kaveriliitto,
pidempi kuin moni avioliitto.
Ei sitä pysty mihinkään vertaa,
sen ajan tahtois vaan kertaa.

Joka päivä kun töistä kotiin palaan,
ja lattialla velttona makaat,
henkäiset syvään ja huokaisen,
ei ollut se päivä vielä tänään.

Näet silmissäni pelon kyyneleet,
on mulla hätä, milloin sä mut jätät.
Otat katseen hölmistyneen,
nuolaiset pois kyyneleet:
"Hei oon vielä sun, tässä ja nyt,
oon vielä sun."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot