Sisko

Runoilija tuittuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 29.10.2021 16:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.9.1989

Sanoja suoraan sydämestä
 

Sisko,
et paljon nähnyt maailmaa,
kun lähdit Taivaan Isää katsomaan.
Sulla on siellä parempi olla.
Täällä elämä rankasti kohtelee.

Sisko,
Sait elämän parhaan mahdollisen,
vaikka lyhyen.
Me saimme sen raadollisen,
ehkä olet huomannutkin sen.

Sisko,
En sua nähnyt enkä tuntenut.
Tunnen silti virtaavan veren,
joka sinulla oli samankaltainen,
ja tunnen sen, mikä sinusta jäi tänne.

Sisko,
Sun lämpös tänne jäi hehkumaan,
liekkinä äidin ja isän sydämeen palamaan.
Äiti ja isä rakastaa sua.
Äiti ja isä ei unohda sua.

Selite: 
Omistettu äidille, isälle ja pikku Mirvalle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyyneleet tuli silmiin. Otan osaa <3

Kaunista<3
Nyt tuli itku.

Kunis omistusruno !!

Koskettava omistusruno

Koskettava omistusruno

Koskettava omistusruno

Koskettava omistusruno

 

Käyttäjän kaikki runot