Nimetön

Runoilija tuittuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 29.10.2021 16:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.9.1989

Sanoja suoraan sydämestä
 

Olet teerenpeli, leikki viaton.
Olet kepeä tunne, loiste auringon.
Olet vieno hymy, puna poskien.
Olet katkennut uni aamuyön tuntien.

Olet paniikki ja jännitys,
kasvojen korostus peilin edessä.
Olet huojentava helpotus,
kahvilan pöydän ääressä.

Olet humisevat puut ja kuiskivat tuulet.
Olet syysillan kosteat huulet.
Olet pääni vasten olkapäätä,
kuunnellen tiheää hengitystä.

Olet nauru ja ilo, hetki onnellinen.
Olet vilpitön katse, olet seurallinen.
Olet seikkailu suuri, tuntematon.
Olet tuikkivat silmät, joihin rakastun.

Olet palava tunne, joka rinnassani lyö.
Olet riisutut vaatteet, päälle langennut yö.
Olet voimakas halaus keskellä katujen.
Olet ruusuiset haaveet, prinsessasatujen.

Olet muistiin piirretyt piirteet.
Olet huokaus lempien.
Olet pelko ja epävarmuus.
Olet askel empien.

Olet ikävä ja kaipuu lohduton.
Olet tuska ja tuho ahdingon.
Olet kysymysmerkki tiellä hulluuden.
Olet kaivoon pudonnut kirves, vihalla heittäen.

Olet tunne vailla vastinetta.
Olet sydän täynnä odotusta.
Olet taivaalla loistava kuu.
Olet yksi, joka aikanaan unohtuu.

Olet sanoja, riimejä herkkyyden.
Olet vierivä kyynel pettymyksen.
Olet hiljainen rukous pimeään.
Olet auennut portti sisimpään.

Olet salainen toive, peitelty muisto.
Olet tuhkaan haudattu tunteiden suisto.
Olet öinen ajatus, mielen vaellus.
Olet kuviteltu käsi, vasten ihoani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monia olemuspuolia tässä runossasi.

Todella ihana runo! Tämän eteen on nähty paljon vaivaa ja itsetutkistelua.

Puhutteleva runo jossa läsnä elämän moneus!

 

Käyttäjän kaikki runot