Miten saisin sinut uskomaan?

Runoilija LucifersAngel705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu...paitsi jos puhutaan ystävyyden loppumisesta.

elämä on...
 

Miten saisin sinut uskomaan ettei sinun tarvitse minua vältellä ollaksesi yksin?
Miten saisin sinut uskomaan minua kaikessa?
Miten..?
Miten..?
Onko se vaikeaa?
Onko se raskasta?
Minulle se on...
Myös jos menetän sinut.

Selite: 
pieni runon juurinen tässä... :DD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot